Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PREMIERA-Iata imaginile cu bord-ul Daciei Duster 2010/ plansa bord duster, buton 4x4x, interior duster, volan duster, imitatie lemn duster

Pentru cei avizati putem sa observam ca noul Duster are aceeasi plansa de bord cu cea a modelelor Dacia realizate pe baza platformei arhicunoscutului Logan. Noutatea mare vine insa la capitolul organizare a manetelor unde noul Duster are in plus un buton rotativ pentru conectarea transmisiei integrale. Acest buton este identic cu cel al fratiorului Nissan Qashqai, deci dispune si de pozitia Lock. In mod normal noul Duster utilizeaza transmisia doar pe puntea fata pentru a reduce consumul de combustibil.

Tot ca noutate putem sa observam si butonul de decuplare a sistemului de stabilitate ESP disponibil in premiera pentru aceasta masina. La capitolul ergonomie se pare ca noua Dacia nu sta foarte bine deoarece amplsarea foarte joasa a manetelor in baza consolei centrale sunt greu de utilizat. O alta mare noutate este dotarea masinii cu un nou sistem de comanda al sistemului audi care are comenzi in spatele volanului.

Noua Dacia Duster vine de altfel si cu un nou sistem audio imprumutat se pare de la Nissan. Premiera! Noua Dacia Duster va avea si o tapiterie de piele, detaliu care reprezinta o premiera pentru marca nationala. Evident aici nu trebuie sa va asteptati la o tapiterie de piele naturala!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente