Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prelungeste viata jantelor tale prin serviciul de indreptare

Gropile, bordurile si alte pericole in timpul condusului au capacitatea de a indoi sau deteriora jantele masinii. Jantele sunt scumpe de inlocuit si usor de deteriorat, facandu-le un punct sensibil in repararea automobilelor.

Din fericire, jantele indoite pot fi reparate cu ajutorul echipamentelor dedicate si a unei echipe de profesionisti.

Cum stiu daca janta mea este indoita?

Daca ai lovit o bordura sau o groapa de pe drum si vehiculul incepe imediat sa se conduca diferit, acesta ar putea fi un semn clar ca ai indoit sau deteriorat una dintre jante. Exista, de asemenea, posibilitatea sa ai o pana, o problema de aliniere sau o roata deteriorata. Deci, de unde stii daca janta este indoita? Un semn clar al acestei daune este atunci cand poti vedea sau simti o indoire in structura jantei.

indreptare jante, aurosoft indreptare jante,indreptare jante tabla, specialisti autosoft indreptare jante 2021, pret indreptare jante

Cu toate acestea, indoiturile de janta sunt adesea subtile si pot aparea pe portiunea interioara a jantei, caz in care nu va fi o problema usor de detectat. Alte semne ale unei jante indoite pot fi scaderea consumului de combustibil si pierderea controlului anvelopelor.

Aceste simptome sunt similare cu cele ale unei probleme de echilibrare a anvelopelor, ceea ce poate face dificila diagnosticarea sigura.

Daca nu esti sigur daca janta are nevoie sau nu de reparatii, mergi la un service roti pentru o inspectie profesionala a rotilor. Expertii in anvelope isi folosesc nu numai cunostintele, ci si utilaje avansate pentru localizarea si diagnosticarea problemelor legate de anvelope, jante si roti.

Cat de grava este o margine indoita?

Chiar si o indoire minora a jantei poate provoca probleme serioase vehiculului tau daca nu este reparata. Schimbarea vibratiilor rutiere si a modelelor de conducere poate cauza probleme cu axele vehiculului, iti poate deteriora anvelopele sanatoase si iti poate perturba arborele de transmisie.

Vei gasi probabil ca aceste daune rezultate sunt mult mai costisitoare decat repararea jantei indoite.

indreptare jante, aurosoft indreptare jante,indreptare jante tabla, specialisti autosoft indreptare jante 2021, pret indreptare jante

Odata ce ai observat o problema cu structura jantelor tale, este esential sa le aduci in service cat mai curand posibil.

Se poate indrepta o janta indoita?

Dupa ce ai observat ca janta este indoita, este necesar sa mergi la un service de roti pentru a o indrepta. Aproape intotdeauna, un expert profesionist in anvelope va putea restabili forma jantei.

Pentru daune mai grave, ar putea fi necesara inlocuirea completa. Cu toate acestea, majoritatea indoiturilor de janta sunt probleme minore si pot fi reparate in cel mai scurt timp.

Zgarieturi pe janta?

Pe jantele majoritatii anvelopelor sunt adesea vizibile zgarieturi. Daca integritatea structurala a jantei este intacta, atunci cel mai probabil este doar zgariata, nu indoita.

Desi zgarieturile pot fi deranjante din punct de vedere estetic, acestea nu ar trebui sa cauzeze probleme cu modul de conducere; prin urmare, de multe ori nu trebuie reparate zgarieturile.

indreptare jante, aurosoft indreptare jante,indreptare jante tabla, specialisti autosoft indreptare jante 2021, pret indreptare jante

Daca nu esti sigur daca janta este zgariata sau indoita, adu-o la un expert pentru consultare. Un profesionist in anvelope te poate informa daca janta are nevoie de reparatii sau daca daunele sunt doar estetice.

Nu neglija aspectul jantelor masinii tale deoarece o zgarietura poate ascunde mai multe probleme ce pot duce la inlocuirea acestora, lucru de multe ori costisitor!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente