Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Poluarea din Bucuresti nu este datorata automobilelor! Senzorii indica o poluare catastrofata noaptea cat nu circula masinile

Este vorba de poluarea din Bucuresti din noaptea din 1 martie 2020 cand senzorii care monitorizeaza gradul de poluare au afisat crestei chiar si cu aproape o mie de ori mai mari decat normele legale.


Ei bine aceste masuratori au fost inregistrate pe timp de noapte cand traficul rutier din Bucuresti scade cu pana la 90% fata de un trafic normal la orele de varf.

Senzorii au inregistrat cresteri de noxe catastrofale pentru sanatatea oamenilor din Bucuresti, iar ONG-urile alea mult anti automobile nu prea mai zic mare lucru.

Chiar si baietii destepti de la Greenpeace care au aparat cu ardoare taxa Oxigen a lui Firea nu prea au ce sa comenteze cand vedem ca poluarea din Bucuresti NU VINDE DE LA AUTOMOBILE!

Vezi ce zice Comisia Europeana :

Comisia Europeană a deschis, în ultimii ani, mai multe proceduri de infringement cu privire la calitatea aerului din România

12 februarie 2020: Comisia a îndemnat România să-și adopte primele programele naționale de control al poluării atmosferice și să le comunice Comisiei

25 iulie 2019: Comisia a solicitat României (și Croației) să abordeze eșecul sistemic în ceea ce privește monitorizarea poluării aerului

25 iulie 2019: Comisia a solicitat României să se asigure că instalațiile industriale funcționează în baza unor autorizații adecvate

25 septembrie 2014: Comisia a solicitat României (București, Brașov și Iași) să ia măsuri pentru a diminua poluarea aerului și pentru a-și proteja cetățenii de poluarea cu particule fine (PM10).


Vezi AICI urmearea poluarii cu gropile de gunoi din Bucuresti

În acest moment, lipsește doar voința politică pentru închiderea unei gropi ce ne otrăvește aerul. Primarul General Gabriela Firea și Ministrul ALDE al Mediului, Grațiela Gavrilescu, au toate pârghiile necesare pentru a se ocupa de sănătatea cetățenilor. Cer public primarului comunei Chiajna, Mircea Minea, să nu mai prelungească concesiunea terenului către Iridex„.

Depozitul de gunoi din Chiajna este sursa nemulțumirilor a mii de locuitori din nord-vestul Capitalei care protestează în mod constant față de poluarea cu hidrogen sulfurat care le afectează viețile.

Compania americană Stericycle, care activează în domeniul reciclării produselor sanitare, este cercetată de către procurori după ce angajații companiei au fost surprinși, în 2015, aruncând medicamente la groapa de gunoi de la Chiajna.

Libertatea


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente