Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Politia plange insa RAR si directorul sau Radian Tufa inmatriculeaza in continuare masini cu volan pe DREAPTA

Politistii spun ca rata accidentelor cu aceste masini cu volan pe dreapta este extrem de mare, iar mortalitatea este la cote alarmante.

Din pacate de vina este pe langa Poltitia Romana care nu opreste sa verifice aceste masini ZI DE ZI pe soselele partriei si RAR care DA VERDE LA INMATRICULARI OFICIAL a acestor masini in Romania.

Directorul RAR Radian Tufa nu a schimbat nimic de aproape 1 an de cand este director RAR pe toata tara, mai mult venirea romilor din Marea Britanie datorata COVID19 a dus la CRESTEREA inmatricularii acestor masini la noi in tara.

RAR tace pe fata de fiecare data cand vorbim de masinile cu volan pe dreapta, comunitatea roma inmatriculand fara probleme si cu atentii in toate reprezentantele RAR din tara aceste masini BOMBA pentru romani.

Daca esti nemultumit de politica RAR referitoare la aceste masini “MORTALE” poti sa comunici direct cu Directorul RAR pe adresa de email publica: radian.tufa@rarom.ro !


RAR se ascunde in spatele legislatiei deficitare:

Registrul Auto Român a precizat că în conformitate cu prevederile directivei 2007/46/CE referitoare la omologarea vehiculelor rutiere și a  principiilor privind libera circulație a mărfurilor în cadrul Uniunii Europene, statele membre nu pot interzice înmatricularea vehiculelor care au fost omologate comunitar de un alt stat membru.

La nivelul R.A.R, normele tehnice specifice impuse pentru aceste autovehicule se referă numai la echiparea cu faruri care emit un fascicul luminos asimetric, orientat spre partea dreaptă a drumului și în cazul în care aceste autovehicule sunt echipate cu o singură lampă de ceață spate, la amplasarea lămpii respective pe partea stângă a autovehiculului.

În peste 90% dintre aceste cazuri s-a stabilit că vina a fost a şoferilor care conduceau astfel de maşini. În primul rând pentru că nu se pot asigura corespunzător atunci când efectuează manevra de depăşire.

Sursa RAR si Politia Romana


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente