Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Politia din Cehia a cumparat 70 de masini BMW 540i xDrive Touring pentru patrularea autostrazilor

Acestea pot atinge o viteza maxima de 300 km/h pentru ca au sub capota clebrul motor l6 pe benzina twinturbo de 333 CP si 450 Nm.

Politia din Cehia a ales gama BMW 540i xDrive Touring pentru ca sunt spatioase, au o motorizare pe benzina extrem de puternica si pot parcurge cu o viteza de 250 de km/h cateva sute de km.

masini politia din cehia, police car cehia 2022, BMW 540i xDrive Touring  politie cehia, masini politie neinscriptionate, autolatest

In lotul de 70 de autospeciale sunt si modele neiscriptionate care vor merge in trafic cu doua radare si care vor da amenzi in real timp fara ca soferii sa fie opriti.

Aceste radare sunt extrem de importante pentru ca aduc la bugetul statului milioane de euro anual fara ca politistii sa fie intr-un pericol de urmarie cum vedem in Romania, unde soferul trebuie oprit pentru a putea sa fie amendat!

masini politia din cehia, police car cehia 2022, BMW 540i xDrive Touring  politie cehia, masini politie neinscriptionate, autolatest

Politia Romana are in uz modelele Dacia Logan 0.9 TCe de 90 CP, insa si cateva modele Duster 1.5 dCi masini care din pacate nu au sistem de franare bune si care nu pot merge mai tare de 180 km/h chiar si pe autostrada!

briogada rutiera, politie rutiera, aplicare amenzi politie, amenzi marite 2022, lucian bode probleme mai, explozie arad, pnl psd mai colaps

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente