Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi ce masini sau tractoare mai fura romanii din afara tarii! Cum sunt prinsi in vami

Politia de Frontiera ne arata constanta faptul ca poporul roman este un mare iubitor de masini furate din Europa de Vest.

La data de 13.02.2021, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorca, înmatriculat în România. Acesta transporta în semiremorcă un tractor marca Class.

hoti de masini, politia de frontiera, probleme hoti de masini, tigani masini furate, hoti prinsi in vama

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că tractorul transportat figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Franța la data de 04.07.2020.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a preluat tractorul din Franța pentru a-l transporta pe teritoriul României şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de către autorităţi.

O oră mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Germania.

hoti de masini, politia de frontiera, probleme hoti de masini, tigani masini furate, hoti prinsi in vama

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania la data de 05.02.2021. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că tatăl său a cumpărat mașina din Germania şi nu știa că aceasta ar fi fost căutată de către autorităţi.

În  același punct de frontieră, dar în cursul zilei de astăzi, polițiștii de frontieră  au efectuat formalitățile asupra unui cetățean român, în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor suplimentare efectuate cu privire la autovehiculul în cauză, s-a constatat faptul că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Germania.

hoti de masini, politia de frontiera, probleme hoti de masini, tigani masini furate, hoti prinsi in vama

Un caz similar s-a înregistrat, în data de 13.02.2020, și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, unde polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca Audi A7, aflat in atentia autotităților. Masina, înmatriculată în Germania, era condusă de un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, iar la control s-a constatat faptul că figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile germane.   

În toate cele patru cazuri, autovehiculele, în valoare totală de  301.400  lei, au fost indisponibilizate, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Felicitari celor de la Politia de Frontiera pentru aceste actiuni in care sunt prinsi hotii de masini!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente