Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Poliţiştii locali Sector 6 au aplicat sancţiuni în valoare de 1.757.610 lei pentru maşinile staţionate/oprite neregulamentar în Sectorul 6

În cea de-a doua parte a anului, intervalul 01.06.2015 – 31.12.2015, pentru  autovehiculele care se aflau staţionate/oprite neregulamentar, agenţii au aplicat 2059  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 859.440 lei.

“La jumătatea anului 2015 am suspendat ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe raza Sectorului 6. Pentru că lipsa locurilor de parcare a fost  accentuată, am dispus ca Poliţia Locală Sector 6 şi Administraţia Domeniului  Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 să intervină pentru înlăturarea  autovehiculelor abandonate, lăsate în paragină pe domeniul public.

De  asemenea, pentru a evita plasarea maşinilor foarte vechi, care nu sunt folosite, pe  domeniul public, am dispus ca şoferii care solicită ADPDU 6 locuri de parcare de  reşedinţă, trebuie să facă dovada faptului că maşina are inspecţia tehnică periodică 
( ITP) valabilă. Favorizăm, astfel, cetăţenii care respectă legea şi ne luăm o măsură  suplimentară că nu vom mai avea maşini abandonate care să ocupe spaţii ce pot fi  folosite zilnic. 

În completare, am luat decizia de a elibera trotuarele şi locurile de parcare  de maşinile care sunt scoase la vânzare şi stau cu lunile pe la colţurile străzilor. 

Atâta timp cât există internet şi spaţii speciale dedicate vânzării de maşini, târgurile  de la colţul străzii sunt inacceptabile.
Vom continua să sancţionam parcarea neregulamentară deoarece membrii  comunităţii trebuie să înţeleagă că nu pot parca maşina după bunul plac.

Au fost  situaţii în această iarnă, în Capitală, în care transportul în comun a fost blocat din  cauza neglijenţei unor şoferi. Este nevoie să înţelegem cu toţii că deplasarea pe  drumurile publice trebuie să se realizeze în condiţii optime pentru toţi participanţii la trafic”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente