Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Oficialii Dacia recunosc ca noile Logan si Sandero nu vor avea siguranta in caz de accident

Michel Benoussan spune jurnalistilor de la Top Gear ca noile modele Sandero si Logan vor avea un pret mic de achizitie pentru ca Dacia a renuntat la SIGURANTA pasagerilor, adica nu a echipat sasiul ca otel special ranforsat pentru ca oricum pentru clientii de masini Dacia siguranta NU CONTEAZA.


Oficial Dacia spune ca daca cumperi un model Logan 3 2021 sau Sandero 2021 masina nu va avea o norma de siguranta care sa se apropie de cele 5 stele recomandate de catre EuroNCAP.

Pur si simplu, in caz de accident vei avea mai multe sanse sa mori intr-o Dacia de generatie noua decat intr-un Renault Clio construit pe aceeasi platforma tehnica!

De fapt directorul Michel Benoussan vorbeste de faptul ca noile modele Logan si Sandero sunt apogeul REDUCERII DE COSTURI DE FABRICATIE in intreaga instorie a Aliantei Renault-Dacia-Nissan-Mitsubisi.

Adica aceste masini VOR GENERA UN PROFIT chiar mai mare si decat al modelelor precedente Logan I si Logan II.


Tot seful de dezvoltare de la Dacia, Michel Benoussan spune ca aceste masini vor avea si echipari de top care NU SE VOR VINDE IN EUROPA pentru simplul fapt ca, clientii cumpara un pret de achizitie nu siguranta, cutii CVT sau dotari optionale.


s


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente