Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

OFICIAL-Dacia Sandero a primit un facelift 2011-Noua plansa de bord si nou sistem audio 2DIN

Noua masina are un design usor schimbat la exterior unde se pot observa noile blocuri optice si bineinteles noile spoilere fata-spate. De asemenea masina a promit in versiunea de top si un nou set de jante din aliaj mult mai elegante decat pana acum.

Cele mai notabile schimbari se regasesc in schimb la interior unde Dacia ofera in premiera un nou sistem audio 2 DIN care este conform surselor superior celor vechi. De asemenea, acum consola centrala este acum imbracata intr-un plastic similar celui de pe Duster, iar designul este mai aerisit in urma mutarii butoanelor geamurilor electrice pe usi. Iluminarea ecranului central este schimbata, iar din imagini se observa si existenta unei prize USB, insotita de o intrare AUX, care vor fi oferite cel mai probabil in optiune. De altfel, sistemul audio are acum, cel putin in optiune, si un satelit de comanda pe volan.

O alta mare noutate este existenta unui maner de deschidere din interior a capacului de la rezervor, ceasurile de bord sunt acum iluminate si ele mult mai puternic, cu un design adus la zi, iar claxonul a fost mutat in sfarsit pe volan. Sub capota Dacia ofera noul motor pe benzina de 1.2 litri 16V de 75 CP si un diesel dCI de 90 CP care reuseste sa permita masinii o autonomie de peste 900 de km cu un sigur plin de motorina.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente