Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

O cutie de viteze 7DCT pentru Mercedes Clasa A, CLA sau Clasa B costa 12.800 euro

Spunem atentie pentru ca marea problema a masinilor de volum a celor de la Mercedes este cutia de viteze secventiala cu dublu ambriaj care poarta numele de 7DCT!

Aceasta se numeste in nomenclatura Mercedes Benz A190270240080 si nu este nimic altceva decat o transmisie secventiala cu doua ambreiaj realizata de catre Getrag! De fapt este aceeasi cutie care se regaseste si pe modelele Renault si Ford PowerShift.

Getrag spune ca aceasta cutie se numeste 7DCT300 si pentru a o schimba complet clientul trebuie sa plateasca peste 12.000 euro fara montaj!


De fapt daca vrei sa-ti schimbi discurile de ambrieaj nu uita ca acestea costa peste 2.500 euro si sunt capsulate pentru ca acestea se schimba doar cu unele OE de catre o echipa specializata! Nu orice service poate schimba kit-ul de discuri pentru ca nu au sculele necesare pentru a fixa acest kit in transmisie!

Masinile pe care se monteaza aceasta transmisie sunt Clasa A, Clasa CLA si noile modele Clasa B! Adica toate masinile de volum a celor de la Mercedes care vine echipate cu motoare transversale in loc de cele longitudinale care primesc transmisii automate Mercedes cu convertizor de cuplu extrem de fiabile!


Asadar, inainte de a cumpara masina dorita SH vezi cat te poate costa reparatia sau chiar inlocuirea transmisiei 7DCT, moment din care pot negocia cu vanzatorul o reducere de pret considerabila.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente