Nu mai poti da spaga! De astazi politistii de la rutiera au camere video tip bodycam care inregistreaza totul

Articole Interesante

Principalii vizati sunt politistii de la Brigada Rutiera care au primit deja primele camere in Bucuresti si care sunt obligati sa le utilizeze de fiecare data cand opresc un sofer.

Utilizarea unei camere video cu metrologie care poate sa fie utilizata in instanta reprezinta cel mai bun pas luat de catre MAI atat pentru politistul din strada cat si pentru soferul oprit, ambii avand o dovada clara ca interactiunea a fost legala.


Nu se cunoaste faptul daca politistul poate sa opreasca camera voit sa daca poate sterge inregistrarea dupa ce opreste un sofer care vrea sa dea spaga pentru a scapa de contraventie. In SUA toti politistii sunt obligati sa porneasca camera cand se dau jos din masina atunci cand opresc un sofer pentru o contraventie.

In 99% dintre cazuri politistul care a avut camera activa a fost achitat in instanta daca soferul a fost agresiv sau chiar a fugit de la fata locului.

Momentan este un prim pas important si noi salutam echipajele de la rutiera pentru aceasta achizitie cu conditia sa NU POATA SA FIE OPRITA ATUNCI CAND DORESTE AGENTUL!

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente