Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul SUV Renault Koleos primeste un punctaj maxim de 5 stele EuroNCAP 2017

Acesta obține un scor de 90% pentru protecția adulților,79% pentru protecția copiilor, 62% pentru protecția pietonilo şi 75% pentru pachetul desiguranţă. Mai multe informații puteti gasi aici.

Siguranța fără compromis

Noul Renault KOLEOS beneficiază de o structură concepută pentru a-și proteja pasagerii.Utilizarea a doua tipuri de oțel, unul mai elasitic pentru suportul motorului și unul mai dur pentrucarcasa habitaclului, are ca scop protecţia compartimentul pentru pasageri, chiar și în cazulunui impact sever.


Echipamentul standard de siguranță include două airbag-uri frontale care îşiadaptează extinderea în funcție de natura șocului și poziția persoanei, două airbag-uri lateralepentru torace / umăr pentru pasagerii din față, două airbag-uri de tip cortina, dispozitive defixare ISOFIX şi I-Size pe scaunele laterale din spate și, de asemenea, centuri de siguranță cudispozitive de pretensionare cu limitator de sarcină pentru toți pasagerii.

În domeniul siguranței active, echiparea standard a noului Koleos (sistemul de asistenţă lafrânarea de urgenţă, sistemul de stabilitate electronică a vehiculului, distribuția electronică aforței de frânare, asistența pentru pornirea în pantă etc.) este întărită de un set de sisteme deasistenţă (ADAS) de ultimă generație.

Accesibile din tableta R-LINK 2, acestea permit: uncondus mai sigur datorită atât sistemului de frânare de urgență activă (AEBS City și Inter-Urban) cu alertă la depășirea benzii de rulare (LDW) cât și a senzorului pentru unghiul mort(BSW) și a recunoașterii semnelor rutiere.

De asemenea, camerele și senzorii permitcomutarea automată între luminile de drum şi întâlnire (AHL), asistența la parcare (Easy ParkAssist).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente