Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul SUV KIA Sorento 2020 castiga 5 stele de siguranta EuroNCAP

Sorento a obținut o evaluare de 82% pentru protecția pasagerilor adulți, 85% pentru protecțiapasagerilor copii, 63% pentru protecția pietonilor și 87% la categoria ‘Safety Assist’.

Euro NCAP a lăudat modelul Sorento pentru habitaclul care a rămas stabil în cazul uneicoliziuni, precum și pentru capacitatea sa de a oferi o bună protecție în toate zonele critice alecorpului în cadrul testului de impact lateral. Sorento a obținut, de asemenea, un scor ridicatpentru protecția ocupanților copii.

Testele scaunului și tetierelor au demonstrat o bună protecțiea pasagerilor împotriva rănirii în cazul unei coliziuni din spate. De asemenea, sistemul standardde asistare a evitării coliziunii frontale a ajutat automobilul să evite impacturile în timpul testăriila categoria ‘Safety Assist’.

Gradul de siguranță al mașinii a fost sporit de caroseria din oțel de înaltă rezistență, având origiditate la torsiune mai mare cu 12,5% decât a celui mai bine cotat model la categoria „siguranță” din segmentul lui Sorento.

Fiecare mașină este echipată în dotarea standard cușapte airbaguri, inclusiv cu noul airbag frontal central, o inovație care oferă o protecțiesuplimentară a capului pentru ocupanții scaunelor din față.

Toate modelele Sorento suntechipate standard cu sistemele VSM (Vehicle Stability Management) și ESC (Electronic StabilityControl) dezvoltate de Kia, pentru a ajuta șoferii să mențină controlul la frânare și virare.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente