Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Nissan Qashqai DIG-T 115 facelift 2017 se vinde si in Romania incepand cu 14.150 €

Nissan Qashqai, cel mai vândut crossover urban din Europa, este acum disponibil cu numeroaseevoluții semnificative menite să îi accentueze caracterul premium.

Aceste îmbunătățiri seconcentrează pe patru aspecte –design exterior revizuit; calitate superioară a interiorului;îmbunătățirea experienței la volan; adăugarea noilor tehnologii Nissan Intelligent Mobility pentrua oferi un nivel și mai ridicat de confort și încredere pentru clienți.Schimbările de amploare se bazează pe feedback-ul din partea clienților și sunt concepute pentrua consolida poziția Qashqai ca lider de necontestat în segment.

Gama de versiuni disponibilă aevoluat odată cu introducerea versiunii Tekna+, stabilind un nou punct de referință în domeniulluxului în segmentul crossover C-SUV.

Cele mai vizibile îmbunătățiri ale modelului Nissan Qashqai sunt la exterior: o nouă bară frontalăintegrată ce preia noul design al grilei frontale iconice Nissan V-Motion, noi blocuri optice și ogamă nouă de jante de aliaj. Paletei de culori de caroserie solide, metalice și perlate i se adaugădoua culori expresive pentru clienții care doresc să se evidențieze: albastru Vivid Blue și maroChestnut Bronze.

Evoluțiile premium pentru Nissan Qashqai sunt vizibile și la interior: noul design al volanului,finisaje revizuite, noi materiale, scaune reproiectate. Acestea înseamnă un nivel ridicat de calitateperceputa și rafinament, un interior mai orientat spre șofer și sentimentul de control total asupravehiculului.

Noul Nissan Qashqai este disponibil în Romania cu preț special de lansare de la 14.150€ fără TVA,pentru versiunea Visia DIG-T 115 CP Stop& Start.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente