Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Citroen C5 AirCross Hybrid 1.6 Hybrid FWD 225CP e-EAT8 2020 are un pret de 40.800 euro

Este vorba de modelul Citroen C5 AirCross Hybrid 1.6 Hybrid FWD 225CP e-EAT8 2020 care are sub capota una dintre cele mai puternice motoare pe benzina si electrice din segment.

In primul rand este vorba de unul dintre putinele modele PHEV care au transmisii automate clasice eEAT8 fiind o cutie hibrid construita de catre japonezii de la Aisin.

CUM SE INCARCA?


La o priză clasică bateria se reîncarcă peste noapte (între 4 și 7 ore, în funcție de tipul de conexiune prin cablu). Dacă utilizezi o soluție Wallbox de 32A vei putea reîncărca bateria în mai puțin de 2 ore.

Reîncărcarea poate fi programată și amânată, pentru a beneficia de cele mai bune tarife ale energiei electrice. Clienții programează încărcarea vehiculului folosind ecranul tactil de la bord sau smartphone-urile prin intermediul aplicației MyCitroën.


Noul C5 Aircross SUV Hybrid îmbunătățește programul Citroën Advanced Comfort prin avantajele aduse de un motor electric, și anume funcționarea silențioasă, o accelerare fără întreruperi și cuplu motor disponibil instant și emisii de CO2 de 39 g/km.

C5 Aircross SUV Hybrid păstrează în sistemul de suspensii cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions), tehnologie ce dă senzația zborului și asigură în același timp un dinamism deosebit. Ca o caracteristică specifică versiunii hibride, noul C5 Aircross SUV Hybrid este echipat cu o punte spate multilink, pentru un echilibru imperturbabil.

Vezi cat costa AICI!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente