Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua Tesla Model 3 Performance poate merge in regim de autostrada doar 100 de km cu o singura alimentare

Este greu de crezut cum fanii masinilor electrice inca considera ca acestea sunt modele optime pentru autostrada, rezultatul fiind de fiecare data unul jenant pentru masina EV.

Exemplarul de fata este un Tesla Model 3 Performance fabricat in China care are o putere maxima de 510 CP si 660 Nm, putere care este corelata indeaproape de acumulatorul cu capacitatea de 76 kwh ( capacitate utilizabila!).

Tesla Model 3 Performance, pret Tesla Model 3 Performance, autonomie autostrada Tesla Model 3 Performance, probleme viteza Tesla Model 3 Performance, piese noi, pret, service Tesla Model 3 Performance, autolatest

Soferul a decis sa mearga cat de tare a putut pe celebrul autobahn un Germania, rezultatul fiind un consum mediu de 56 kw pentru fiecare 100 de km, iar daca tinem cont de faptul ca nu poti consuma pana la zero baterie vom avea o autonomie reala de 99 km daca plecam la drum cu bateria de la 80-0%.

Sau mai bine pe intelesul fanilor pleci cu era la 100% si te opresti sa incarci cand ajunge la 20% pentru ca oricum nu vei mai avea performantele scontate sub aceasta limita!

Tesla Model 3 Performance, pret Tesla Model 3 Performance, autonomie autostrada Tesla Model 3 Performance, probleme viteza Tesla Model 3 Performance, piese noi, pret, service Tesla Model 3 Performance, autolatest

Testul a fost efectuat cand afara era o temperatura optima de 14 grade Celsius, vara la peste 30 de grade sau iarna sub -5 grade performantele reale urmand sa fie diminuate si mai mult.

La aceste viteze bateria lui Tesla Model 3 Performance se apropie de zero dupa doar 28 de minte moment in care trebuie sa tragi dreapta pentru a incarca cel putin 45 de minute la un Supercharger Tesla.

taxi g7 paris, taxi g7 tesla model 3 crash, siguranta tesla model 3, accident tesla model 4 g7 paris, autolatest

Un BMW 320d sau un Mercedes C220d pot merge in regim de autobahn cu viteze de peste 200 km/h chiar si 500 de km, alimentarea lor durand evident doar 3 minute in orice statie traditionala.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Foarte tehnica prezentarea ….
    Regimul de autostrada : 235 km/h, ca orice masina obisnuita…
    Temperatura optima : 14 grade; nu de alta, dar la 20 transpira…
    Incarcarea 16% -> 80% in 45 min : probabil dupa ce astepti 25 de min sa se elibereze statia…
    Mi a placut mult si… “corelarea” putere/capacitatea bateriei; mda, model 3 LR, are aprox 440 cai cu o baterie de 82 Kwh (77 utili). Tot “corelate” cele 2 valori…

    Nimic deosebit … Clar mai slab decat orice masina normala de 510 cai, ruland pe autostrada la o viteza de 235 km/h..

  2. exemplarul din test nu este fabricatie China, ci fabricatie SUA (Freemont) mai exact, de fabricatie mai veche * 2019 sau 2020 (vezi trimurile de pe usi de lemn unde la modelele mai vechi lipsesc). Cat despre test, total irelevant intrucat doar in Germania exista sosele fara limita de viteza si alea nu sunt peste tot. Cine cumpara asa ceva clar nu are ce cauta cu ea pe autoband.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente