Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua Skoda Enyaq Coupe RS iV are un pret de pornire incepand cu 64.000 euro

Cehii de la Skoda au mari probleme cu noul model Skoda Enyaq Coupe RS iV pentru ca in realitate este chiar mai scump si decat un ID4 GTX cu aceeasi motorizarea si acumualtor.

Conform primelor informatii noul Skoda Enyaq Coupe RS iV are un pret de 1.6 milioane de coroane Cehia, adica are un pret de baza care porneste de la 64.000 euro.

Skoda Enyaq Coupe 2022, pret, test drive, review Skoda Enyaq Coupe, consum, pret mare, date tehnice, autolatest, Skoda Enyaq Coupe iv RS 2022

Socant este si faptul ca pentru cei 64.000 euro masina nu are nici macar un echipament optional, surse din cadrul marcii anuntat ca versiunea cu doate dotarile avand un pret de peste 74.000 euro TVA inclus.

Din pacate si aceasta masina electrica Skoda Enyaq Coupe RS iV este sortita esecului pe majoritatea pietelor din Europa pentru ca este mult prea scumpa pentru un brand de clasa medie cum este Skoda.

Skoda Enyaq Coupe 2022, pret, test drive, review Skoda Enyaq Coupe, consum, pret mare, date tehnice, autolatest, Skoda Enyaq Coupe iv RS 2022

Si pentru a intelege mai bine cat de scumpa este aceasta Skoda trebuie sa ne uitam la un BMW iX3 care este un produs premium cu un acumulator mult mai mare vandut in Romania cu un pret de 65.688 euro, pret foarte bun pentru un produs premium de ultima generatie.

Din pacate Skoda este o marca low-cost fata de VW, iar un concurent pentru BMW este doar Audi din partea VAG care din pacate are preturi si mai mari pentru aceeasi masina.

Skoda Enyaq Coupe RS iV, pret Skoda Enyaq Coupe RS iV, probleme pret mare, bmw ix3 vs Skoda Enyaq Coupe RS iV, test drive, drive test, autolatestv

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente