Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua Mazda 6 facelift 2019 a primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Acesta este primul model Mazda care a obținut un scor de cincistele în conformitate cu noile criterii de siguranță, mai riguroase, ale Euro NCAP în 2018.

Cheia succesului noii Mazda6 este o creștere a rigidității caroseriei SKYACTIV-Body, foarterezistentă, dar ușoară, o gamă și mai largă de tehnologii avansate de siguranță i-ACTIVSENSEcare ajută șoferii să identifice riscurile potențiale și să reducă probabilitatea de avarie sau derănire, și o performanță îmbunătățită pentru protecția pietonilor.Dintre cele patru categorii de teste implicate în evaluările Euro NCAP – Protecție pasageri Adulți,Protecție pasageri Copii, Siguranța pietonilor și Asistența Sistemelor de Siguranță, noua Mazda6a depășit sau a egalat trei din cele patru scoruri obținute de versiunea anterioară, în 2013.

Scorul pentru protecția adulților la noua Mazda6 s-a îmbunătățit cu 3% până la un procentexcepțional de 95%, obținând un punctaj maxim la impactul frontal cu o mașină staționară,impactul lateral și impactul lateral cu un stâlp.

Scorul pentru protecția copiilor a crescut cu 14%până la 91%, cu puncte maxime înregistrate atât în categoria de impact frontal, cât și în cea deimpact lateral. Un procent de 66% pentru siguranța pietonilor îl egalează pe cel al modeluluianterior, în timp ce Mazda6 înregistrează un procent impresionant 73% în categoria SafetyAssist.

Având deja o bază substanțială de caracteristici de siguranță i-ACTIVSENSE, Mazda6 2018dispune de un sistem Mazda Cruise Control (MRCC) actualizat, faruri adaptive LED (ALH)îmbunătățite, un sistem inteligent de asistență a vitezei (ISA), sistemul de asistență în rampăMazda și un sistem perimetral de camere la 360°. Performanța pentru protecția pietonilor a fostîmbunătățită și prin adoptarea unei „capote active”.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente