Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua generatie de Toyota Supra este un esec si creste pretul generatiei precedente Supra A80

Acum vedem cu vechea Toyota Supra A80 a inceput sa fie comercializata cu preturi din ce in ce mai mari pentru ca acest model ramne o SUPRA VERITABILA.

De fapt noua generatie de Supra 2020 nu este nimic altceva decat un BMW Z4 cu o motorizarei clasica BMW, masina foarte buna insa care nu are nici o treaba cu brand-ul Supra.

Autolatest a mai spus si anul trecut ca acest nou model Supra urmeaza sa fie un esec pentru ca, comunitatea Supra unde troneaza fara drept de apel generatia A80 nu considera acest model unul real Supra.

Este doar o copie a unui BMW Z4 de mare volum care este o masina buna, insa care nu are nici o treaba cu ceea ce inseamna traditia masinilor sportive Toyota.

Si a bate un cui in plus la cosciugul Suprei BMW masina este oferita si cu un motor cu 4 cilindri de doi litri tot BMW de 245 CP. Fanii A80 deja rad in hogote cand vor vedea masina pe sosea!

Pana atunci vechile Supre au preturi din ce in ce mai mari pentru ca au devenit deja masinii de colectie 100% produse de catre Toyota.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente