Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nou service Ford în Pipera-Tunari

Aceasta include acum 24 de service-uri care operează la standardele companiei. Având o suprafaţă de 3000 mp noua facilitate a necesitat o investiţie de 2 milioane de euro atât în construcţie cât şi în echipamente cu grad ridicat de tehnologie şi în pregătirea personalului. “Suntem preocupaţi de extinderea serviciilor after-sales la standardele Ford, iar creşterea reţelei adaugă ca beneficiu accesul uşor al clienţilor la aceste servicii.

Am găsit în CSD UNIVERSAL GRUP un partener serios care completează cu resurse noi soliditatea reţelei de reparatori Ford”, a declarat Cătălin Gavra, director general Romcar. Serviciile oferite de CSD UNIVERSAL GRUP constau în verificarea, întreţinerea şi repararea autoturismelor şi autoutilitarelor cu masa de maximum 3.5 t. Acestea cuprind reviziile tehnice în perioada de garanţie şi postgaranţie, inspecţiile tehnice periodice, verificarea, diagnosticarea şi efectuarea reparaţiilor la sistemele mecanice, la caroserie, la instalaţiile electrice şi electronice ale autovehiculelor.

Verificarea, diagnosticarea şi efectuarea reparaţiilor – din perioada de garanţie, post-garanţie şi în afara acesteia – se execută cu echipamente tehnice de ultimă generaţie, urmărindu-se readucerea autovehiculelor la parametrii de funcţionare prevăzuţi în manualul de reparaţie al producătorului Ford. De asemenea inspecţiile tehnice periodice se realizează cu echipamente performante, gestionate printr-un sistem electronic centralizat, această activitate fiind în permanenţă monitorizată de Registrul Auto Român.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente