Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian Tyres invinge Michelin si devine primul producator de anvelope care a primit aprobare pentru reducerea gazelor cu efect de sera

Atingerea acestorobiective vizează minimizarea emisiilor de GES rezultate din operațiunilecompaniei (domeniile de aplicare 1 și 2), pentru a menține clima la un niveloptim de 1.5°C și pentru a preveni cele mai dăunătoare efecte ale schimbărilorclimatice.

Nokian Tyres se angajează să reducă emisiile de GES până în 2030 în următoarelecategorii:

-În domeniile de aplicare 1 și 2 1 , Nokian Tyres își propune să reducă emisiilede GES cu 40% per tona de anvelope, începând cu anul de referință 2015.

-În domeniul de aplicare 3, Nokian Tyres își propune să reducă emisiile deGES din bunurile și serviciile achiziționate, cu 25% per tona de anvelope,începând cu anul de referință 2018.

-În domeniul de aplicare 3, Nokian Tyres își propune să reducă emisiile deGES provenite din transportul și distribuția în amonte și aval, cu 25% per tonade anvelope, începând cu anul de referință 2018.

-În domeniul de aplicare 3, Nokian Tyres își propune să reducă emisiile deGES provenite din utilizarea produselor vândute, cu 25% per tona deanvelope, începând cu anul de referință 2018.

„Am asistat deja la o iarnă fără zăpadă în sudul Finlandei și ne-am angajat să luămmăsurile necesare pentru a salva iernile pentru generațiile viitoare. În ultimii șase ani,am redus deja emisiile de gaze cu efect de seră cu 44%, iar eforturile nu se oprescaici.”, completează Hille Korhonen, Președinte și CEO al Nokian Tyres.

Potrivit raportului de evaluare SBTi, obiectivele Nokian Tyres sunt ambițioase.

Inițiativa Science Based Targets este o colaborare între CDP, Pactul Global al Națiunilor Unite, World Resources Institute (WRI) și World Wide Fund for Nature(WWF). SBTi definește și promovează cele mai bune practici în stabilirea obiectivelorbazate pe știință și evaluează independent obiectivele companiilor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente