Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian Tyres investește în construcția unei noi unități de producție în SUA 2018

Noua unitate de producție va fi construită în Dayton (Comitatul Rhea), Tennessee, SUA.

Capacitatea de producție a fabricii va fi de 4 milioane de anvelope anual cu potențial viitor de extindere. Locația va găzdui, de asemenea, o unitate de distribuție cu o capacitate de depozitare de 600.000 de anvelope.

Valoarea totală a investiției în această fază se ridică la aproximativ 360 milioane de dolari. Lucrările de construcției sunt programate să debuteze la începutul anului 2018, urmând ca în 2020 să fie produse primele anvelope în această unitate.

„Această nouă unitate de producție este înainte de toate o decizie strategică care urmărește traseul de dezvoltare strategică a Nokian Tyres. În următorii ani se estimează o creștere a valorii totale a vânzărilor de anvelope, iar prin această investiție vom dobândi capacitatea de producție necesară pentru a ne dezvolta.

În mod evident, fabrica din Dayton ne va permite să deservim mai bine și mai eficient clienții nord-americani, însă va îmbunătăți de asemenea și capacitatea de producție și serviciul pentru clienți în cadrul tuturor operațiunilor noastre globale,” declară Petteri Walldén, președinte al consiliului de administrație Nokian Tyres.

„Alegerea unei locații în America de Nord dovedește angajamentul față de clienții noștri aflați în una dintre cele mai importante zone de creștere pentru Nokian Tyres. Locația din Dayton, comitatul Rhea, a fost aleasă pe baza a câțiva factori printre care disponibilitatea forței de muncă calificate, avantajele logistice și mediul administrativ prietenos cu investitorii.

După cercetări amănunțite a devenit clar că statul Tennessee este cea mai bună opțiune de locație pentru noua fabrică și suntem mândri să devenim parte a acestei comunități,” spune Andrei Pantioukhov, președinte interimar și CEO Nokian Tyres.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente