Nokian Tyres extinde utilizarea tehnologiei pe bază de fibre de aramidă la anvelopele pentru autoutilitare și rulote 2018

Articole Interesante

Durabilitatea sporităoferită de această tehnologie inovatoare este acum disponibilă și pentru șoferii profesioniști, cât șipentru posesorii de rulote, deoarece structura Aramid Sidewall, care conține fibre rezistente dearamidă, a fost extinsă și la producerea anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare și rulote.

Tehnologia Aramid Sidewall asigură transportul fără griji

Anvelopele destinate autoutilitarelorși rulotelor sunt supuse adesea unei utilizări intense. Acestevehicule sunt grele și rulează adesea încărcate la maxim, pe șosele slab întreținute, pe pietriș șipeste borduri. Anvelopele trebuie să susțină întreaga greutate a vehiculului și să oferemanevrabilitatea sigură și stabilitate în orice tip de condiții de drum.

„Dorim să oferim șoferilor de autoutilitare și rulote aceeași durabilitate de care deja beneficiazăutilizatorii anvelopelor SUV și LT.

În plus față de protecția împotriva unor costuri adiționale neașteptate determinate de degradarea anvelopelor, fibra de aramidă oferăgaranția faptului căîncărcătura va ajunge la destinație fără probleme, ” afirmă Petri Niemi, directorul departamentuluiProduct and Pricing Management, Nokian Tyres.

Fibra de aramidă reduce costurilor și oferă încredere conducătorilor autoMuchiile bordurilor și gropile din carosabil pot produce daune grave unei anvelope.

Deteriorarea flancului anvelopei determină de obicei achiziționarea unei noi anvelope și înlocuirea celei deteriorate.Nucleul puternic aflat în centrul tehnologiei Aramid Sidewall este fibra de aramidă integrată înstructura inovatoare a flancului anvelopei. Acest material este de asemenea utilizat în industriaaerospațială și industria de apărare.

Fibra de aramidă fortifică flancul anvelopei pentru a face față maibine la impacturile externe, tăieturi și pierderea presiunii.Tehnologia Aramid Sidewall este deja utilizată de mai mulți ani în fabricarea anvelopelor NokianTyres SUV.

Această tehnologie se regăsește acum în toate produsele Nokian Tyres destinateautoutilitarelor și rulotelor de pe piață.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente