Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian Snowproof P este cea mai noua anvelopa de iarna dedicata masinilor sportive

Noul concept Alpine Performance de la Nokian Tyres oferă siguranță pentru condusul zilnic datoritătracțiunii avansate, distanțelor de oprire mai scurte și siguranței îmbunătățite.

Aproape 60% dintre șoferii din Europa Centrală consideră anvelopele de iarnă ca fiind cea maiimportantă componentă a automobilului pe timp de iarnă, potrivit sondajului realizat de Nokian Tyresîn rândul consumatorilor. 70% dintre respondenți consideră aderența și manevrabilitatea anvelopelorîn condiții de iarnă drept cele mai importante caracteristici, în timp ce siguranța în situații extreme șiaderența anvelopelor pe zloată au ajuns în top trei.

„Siguranța și condusul echilibrat sunt întotdeauna principiul de bază al filosofiei noastre de dezvoltare.Misiunea noastră este să garantăm călătorii sigure și previzibile, în fiecare zi de iarnă.

Atunci când amdezvoltat noul nostru produs de iarnă Ultra High Performance, a fost acordată o atenție specialăîmbunătățirii aderenței pe drumurile înzăpezite și umede.”, este de părere Marko Rantonen, Directorde Dezvoltare Nokian Tyres.

Introducerea unei noi anvelope de iarnă UHP este o continuare naturală a extinderii selecției deanvelope de iarnă Nokian Tyres pe piața central-europeană. Nokian Snowproof P este oferită încategoriile de viteză H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 k /h) și acoperă 55 de produse, cudimensiuni de la 17 la 21 inci.

Noua anvelopă Nokian Snowproof P va fi disponibilă pentruconsumatori în toamna anului 2020. Gama versatilă de anvelope de iarnă Nokian Tyres pentruautoturisme și SUV-uri include și Nokian Snowproof, Nokian WR D4 și Nokian WR SUV 4. Gamaextinsă pentru modelele de vehicule moderne acoperă aproape 200 de dimensiuni.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente