Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noile modele PEUGEOT 208 și 2008 primesc celebrul titlul Red Dot Award 2020

Noile PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008 au fost recompensate cu Red DotDesign Award la categoria ‘Product Design’ 2020.

Cele două modele PEUGEOT au impresionat juriulinternațional prin designul lor exterior sportiv și calitatea finisajelor. Este așasea oară când constructorul auto francez câștigă premiul pentru design

.„Este o onoare să primim mult râvnitul premiu Red Dot Award la categoria‘Product Design’ pentru două dintre noile modele ale mărcii. Premiul câștigat este o dovadă în plus că ne aflăm pe drumul cel bun în ceea ce privește nouaidentitate vizuală a mărcii”, a declarat Haico van der Luyt, Director General PEUGEOT Germania.


PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008: design îndrăzneț și versiune 100% electricăPrin designul său îndrăzneț, noul PEUGEOT 208 reflectă pe deplin evoluția mărcii PEUGEOT.

Designul atletic, dar și liniile pure și senzuale ale NouluiPeugeot 208 au sedus juriul concursului Red Dot Design Award. Interiorulpropune, în premieră mondială, intrumentarul de bord digital 3D.

Disponibil caechipare standard începând cu nivelul de echipare Allure, instrumentarul debord face parte din PEUGEOT 3D i-Cockpit®, care include un volan compact cucomenzi integrate și un ecran tactil de 10ʺ. Noul SUV PEUGEOT 2008 a impresionat juriul grație luminilor de zi verticale cu LED, ușor de recunoscut, ce imită colții unui leu și definesc noul limbaj de designal mărcii.

Profilul multifațetat adoptat de noul SUV dezvăluie linii elegante șisugerează un design omogen și dinamic, din orice unghi l-ai privi. Partea dinspate include o bandă orizontală de un negru strălucitor ce integreazăsemnătura luminoasă LED a mărcii, cu forma celor trei gheare.

Interiorul nouluiSUV PEUGEOT 2008 se remarcă prin atenția acordată detaliilor: cusăturielegante, iluminat ambiental cu LED (începând cu nivelul de echipare GT Line) șimateriale premium precum Alcantara® (disponibil în versiunea GT).

Noile PEUGEOT 208 și SUV PEUGEOT 2008 sunt disponibile și în versiune 100%electrică. e-208 și e-2008 se disting vizual față de versiunile termice prinelemente de design exclusive: grilă în culoarea caroseriei sau emblema Leuluicare își schimbă culoarea în funcție de unghiul din care este privită.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente