Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noile modele Partner si Belingo primesc titlul de INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019

Acest premiu recompensează angajamentul echipelor PEUGEOT față de un proiect aflat în centrul strategiei de dezvoltare a mărcii. Acest premiu prestigios este acordat chiar înainte de lansarea noului PEUGEOT Partner, programată să aibă loc peste câteva săptămâni.

Noul PEUGEOT Partner este al cincilea vehicul PEUGEOT recunoscut drept Van of The Year de la crearea trofeului în 1992. Noul PEUGEOT PARTNER dispune de calități dinamice și acustice inedite, tehnologie și sisteme de siguranță high-tech, două lungimi de caroserie (4,40m și 4,75m), la care se adaugă o gamă largă de motorizări și echipamente menite să faciliteze viața utilizatorilor săi.

Două inovații majore și inedite au reținut atenția: indicatorul de supraîncărcare pentru o încărcare sigură și sistemul Surround Rear Vision care permite vizualizarea unghiurilor moarte grație unei camera video.

NOUL CITROEN BERLINGO, ALES “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019

Cu ocazia celei de a 67-a ediții a Salonului de Vehicule Comerciale de la Hanovra pentru, Noul Citroën Berlingo a primit prestigiosul titlu de “International Van Of The Year 2019”. Această a treia generație a fost apreciata de un juriu format din 25 jurnaliști și editori specializați în vehicule comerciale. Înregistrând progrese în ceea ce privește elementele de bază, volumul și spiritul practic.

Noul Berlingo seduce prin stilul său modern și un plus de confort, prin tehnologiile și finisajele sale, demne de un vehicul pentru pasageri. Acest premiu din partea membrilor juriului IVOTY, prezidat de Jarlath Sweeney, subliniază relevanța acestei oferte care reînnoiește codurile segmentului.

CITSTE MAI MULTE AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente