Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nici un ultimul ceas Guvernul Ciolos si ASF nu recunoasc faptul ca toti cei care au masini sunt furati de catre asiguratorii companii straine

Patronatele din transporturile rutiere – UNTRR, FORT, APULUM, APTE 2002 solicită intervenția urgentă a Parlamentului și a Președinției României pentru a determina Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) să prezinte astăzi, 15.09.2015 într-o oră valorile la care se îngheață tarifele RCA.

Patronatele din transporturile rutiere – UNTRR, FORT, APULUM, APTE 2002 au trimis propunerile de plafonare a tarifelor RCA către Guvernul României, dar acestea au fost ignorate ceea ce ne arată că Guvernul sfidează transportatorii rutieri.

Guvernul  a desemnat ASF pentru stabilirea valorilor la care se îngheață tarifele RCA, deși ASF este răspunzătoare de criza asigurărilor RCA.

Este Guvernul complice cu Autoritatea de Supraveghere Financiară?

Solicităm Parlamentului României să demită imediat conducerea ASF!

Solicităm Guvernului să completeze ORDONANȚA DE URGENȚĂ privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule – aprobată ieri, 14.09.2016, cu stabilirea modului de calcul a tarifului maxim RCA care va funcționa pe perioada de plafonare astfel încât să nu dea posibilitatea ASF să transmită tarifele la aceleași valori aberante ca până acum.

Patronatele din transporturile rutiere – UNTRR, FORT, APULUM, APTE 2002 consideră că  ASF trebuie să stabilească tarifele de primă RCA maxime pentru următoarele 6 luni pe baza valorilor de primă medie pe anul 2015, având în vedere că la finalul anului 2015, pe segmentul vehiculelor comerciale a scăzut atât daunalitatea, precum și costurile de administrare, potrivit tot unui raport ASF. Astfel, rata daunei a scăzut la 69,8%, iar rata cheltuielilor s-a redus la 31,8% comparativ cu 40,7% în 2014.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente