Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

MOL nu mai vinde doar benzina si motorina ci si Curent la 44 de lei incarcarea rapida

Acum acestia vand pe langa benzina si motorina si curent pentru automobilele de generatie noua care trebuie incarcate la un charger.

CUM SE VINDE CURENTUL LA MOL?

MOL informează șoferii să țină cont de necesitatea celorlalți clienți de a-și încărca autovehiculul electric, dacă timpul de încărcare necesar este prea lung. De asemenea, îi sfătuiește să afișeze numărul de telefon, în cazul în care lasă mașina nesupravegheată.

În urma opririi serviciului de încărcare electrică, utilizatorul va trebui să părăsească punctul de încărcare cu vehiculul său în 5 minute. În timpul acestei perioade de grație, nu se vor aplica taxe suplimentare pentru ocuparea punctului de încărcare.

Deși nu se vor aplica taxe suplimentare pentru ocuparea punctului de încărcare chiar și după expirarea perioadei de grație, utilizatorul trebuie să părăsească punctul de încărcare cu vehiculul său, facilitând astfel bună funcționare a stației.

Poti incarca si Tesla la MOL!

Cu Type 2 (Mennekes) (AC) pot fi încărcate modelele: Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3, VW e-Golf, Renault Zoe, iar cu un cablu adaptor Type 2 – Type 1 se pot încărca modelele Nissan Leaf, Kia Soul, Peugeot iOn.

Două tipuri de conectori pentru încărcarea continuă (DC) sunt folosiţi cu precădere în Europa: conectorul CHAdeMO, dezvoltat de producătorii de mașini japoneze, folosit de Nissan, Kia, Mitsubishi, Citroen și Peugeot și conectorul CCS, un model dezvoltat de la versiunea conectorului Type 2, susţinut în mare parte de producătorii europeni precum BMW și Volkswagen.

Pentru a încărca Tesla Model S, se poate folosi un adaptor pentru conectorul de tipul CHAdeMO.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente