Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Modelul Infiniti G37 are mai multe dotari standard pentru 2011

G37, 46.500 € TVA inclus Dispunând acum în echiparea standard de transmisie automată cu 7 trepte cu padele pentru schimbarea vitezelor, modelul de bază al gamei Infiniti pentru Europa este un sedan spaţios şi luxos cu patru uşi şi trăsături extrem de sportive. Melodiosul motor V6 atinge 100 km/h în doar 5,9 secunde, iar stabilitatea în viraje este asigurată de manevrabilitatea precisă oferită de tracţiunea spate şi de distribuţia aproape perfectă a greutăţii.

Iar datorită dotărilor precum farurile adaptive bi-Xenon, scaunele faţă reglabile electric şi jantele de aliaj de 18” oferite în versiunea standard, exclusivul model G stabileşte standardele în materie de echipare. Seducătoarea culoare exterioară Malbec Black este disponibilă acum pe toate modelele G din 2011. Această culoare a apărut pentru prima dată pe modelul M sedan din 2010 şi a devenit, în scurt timp, un succes deosebit în rândul cumpărătorilor. G37x GT, 50.350 € TVA inclus Pe lângă celelalte dotări, prin ornamentele din piele şi scaunele încălzite, modelul GT de bază stabileşte noi standarde în materie de lux şi oferă caracteristici utile în toate anotimpurile prin tracţiunea integrală oferită în echiparea standard.

Unul dintre cele mai populare modele G din Europa, Gx foloseşte sistemul inteligent de distribuţie a cuplului ATTESA E-TS, care echipează şi modelele crossover EX şi FX. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente