Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mituri eronate despre GPL! Ce este GPL? Siguranta GPL! Cum se face un montaj GPL? De ce GPL? Adevaruri despre GPL in Romania

In Romania sunt peste 30.000 de montaje anuale de GPL pe masini care functioneaza pe benzina, clientii actuali sunt clienti care vor merge pe GPL si in viitor datorita faptului ca acestia stiu care este adevarul despre gaz si care este ECONOMIA REALA cand mergi pe GPL!


As an alternative fuel, LPG offers a whole range of advantages over conventional fuels such as gasoline or diesel: LPG can reduce fuel costs compared to gasoline and diesel.

-Conversia pe GPL este singura solutie care permite unui posesor auto de a reduce costurile cu pana la 40% fata de un motor pe benzina clasic

-90% dintre masinile pe benzina se pot modifica pentru a merge pe GPL!

-Masinile pe GPL au emisii cu pana la 30% mai mici decat cele ale unui motor pe benzina si peste 40% cand este comparat cu un diesel!

-GPL-ul are cea mai mare retea de statii de alimentare din Europa, peste 7.200 doar in Germania.

-GPL ofera un aer mai curat in special in marile orase din Europa! Din aceasta cauza in Tokio sau New York toate masinile TAXI sunt obligate sa mearga pe GPL

-Masinile pe GPL sunt MAI SUGURE decat cele care merg doar pe benzina pentru ca rezevorul este din otel ranforsat in caz de accident! Cel de benzina ESTE DIN PLASTIC!

-Un motor pe GPL merge mai bine decat unul pe benzina pentru ca, gazul are o ardere mai eficienta si ofera o curatare automata a componentelor motorului in ciuda miturilor de acum 30 de ani!

-Pretul unui montaj de GPL in Romania este de 480 euro cu toate taxele incluse, iar in Germania aceeasi instalatie are un pret mediu de 1.900 euro.

-In Romania sunt mai multe STATII DE GPL decat statii de benzina! Adica NU PREA POTI RAMANE FARA GPL cand pleci la drum nici daca vrei!

-In Germania posesorul unei masini pe GPL nu mai plateste o parte din impozitele pe teren si casa pentru ca statul german considera GPL un combustibil VERDE care scade poluarea generala!

-MITUL CA EXPLODEZI DACA MERGI PE GPL ESTE O TAMPENIE TIPIC ROMANEASCA, sistemele de protectie in caz de accident sunt triplate pe GPL in timp ce pe benzina NU PREA EXISTA!

-In Romania poti sa-ti cumperi o masina noua cu garantie de 2 ani si sa-ti pui o instalatie de GPL cu garantie de 4 ani fara limita de km!

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km! TVA si montaj inclus!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

CITESTE MAI MULTE AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente