Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Michelin si BMW devin parteneri pentru American Le Mans Series AMLS 2013

Maşinile BMW Z4 GTE şi BMW Z4 GT3 ale constructorului german vor fi echipate cu anvelope MICHELIN din gama „Ultimate”.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu MICHELIN şi credem că echipele noastre, care concurează cu BMW Z4 GTEşi BMW Z4 GT3, vor avea un avantaj graţie experienţei competiţionale şi calităţii renumite a anvelopelor acestei companii de marcă,” a declarat Jens MARQUARDT, BMW Motorsport Director. „Rezistenţa şi performanţele anvelopelor joacă un rol crucial în sporturile cu motor.

Cu MICHELIN ca partener, acestedouă aspecte reprezintă un atu.”

BMW Z4s, introdus în competiţie de BMW Motorsport, va fi echipat cu anvelope 30/68-18 (faţă) şi 31/71-18 (spate). Anvelopele slick din gama „Ultimate” a companiei franceze vor fi disponibile în trei versiuni, cu compuşi de cauciuc „soft”, „medium” şi „hard” deşi, conform regulamentului ALMS, va fi permis un singur tip de anvelopă pentru vreme umedă.

„BMW Z4s varula cu anvelope pentru faţă mai înalte (30/68-18, în loc de 30/65-18) pentru a permite noului nostru partener să profite pedeplin de longevitateaanvelopelor MICHELIN,” a afirmat Serge GRISIN, director al activităţilor competiţionale din cadrul MICHELIN.

„În ianuarie 2013, amînceput o serie de teste care au presupus colaborarea cu BMW Motorsport în vederea identificării intervalelor de temperatură şi a presiunilor optime pentru anvelopele noastre slick, dar şi a configurării noului BMW Z4.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente