Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Michelin Romania anunta o crestere cu 50% a productiei uzinei sale din Zalau Cord 2017

Datorită proiectului de investiții, vor fi create 140 de noi locuri de muncă, iar producția va crește pentru a ajunge la 60.000
de tone de cord metalic pe an, până în 2019.

Uzina Michelin Zalău Cord este o unitate strategică pentru Grup prin producţia de cord metalic şi asamblaje metalice, acestea fiind componente vitale în producția de anvelope. Cu peste 90% din producția de cord metalic destinată exportului, uzina Michelin Zalău Cord contribuie la producția de anvelope din numeroase uzine Michelin de pe 3 continente, Europa, America și Asia.


De-a lungul anilor, uzina de Cord din Zalău a jucat un rol important în strategia de creștere a Grupului Michelin. Rezultatele foarte bune susținute de un progres constant, dar şi agilitatea şi expertiza echipelor au facut ca uzina de cord din Zalău să câștige încrederea Grupului pentru a prelua noi proiecte inovatoare.”, a declarat Sean Parry, Director al Platformei Industriale Michelin
din Zalău.

Misiunea uzinei este de a produce cabluri metalice inovatoare pentru producţia anvelopelor Michelin, asigurând produse de calitate, în conformitate cu standardele internaționale, la un cost competitiv, contribuind astfel la creșterea Grupului.

Datorită angajamentului întregii echipe, cu acest proiect, uzina va sprijini chiar mai bine ambițiile de creștere ale Grupului prin furnizarea de cord metalic uzinelor Michelin din întreaga lume.

Mă bucur că acest proiect va crea noi locuri de muncă și va contribui la dezvoltarea comunității din Zalău.”, a adăugat Sean Parry, Director al Platformei Industriale Michelin Zalău.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente