Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Michelin CrossClimate este o anvelopa compromis! Francezii spun ca este mai slaba decat una de iarna sau una de vara

Numele sau este Michelin CrossClimate 2016, prima anvelopa din lume care este conform producatorului buna si iarna si vara.
Francezii au testat noua anvelopa CrossClimate intr-un comparativ cu suratele si de vara Primacy si iarna Alpin 5.

Rezultatul final a fost unul nesatisfacator pentru noul CrossClimate pentru ca aceasta anvelopa incearca sa fie buna pe si zapada si pe uscat, iar rezultatele au arata ca aceasta are un comportament compromis atat vara cat si iarna.

De fapt jurnalistii au aratat faptul ca acest CrossClimate ofera performante satisfacatoare, insa cand este testat cu o anvelopa de vara nu are nici o sansa asemenea unei anvelope dedicate sezonului rece.

Concluzia este ca nici chiar Michlein nu a reusit sa dea nastere unei asemenea anvelope care sa inlocuiasca doua game complet diferit, iar gradul de uzura al sau in zonele toride din Europa de Est ar putea duce la o uzura excesiva, adica sunt sanse mari sa schimbi aceste anvelope mult mai repede decat daca mergi cu un set de vara si unul dedicat de iarna.

Mai jos vezi cateva rezultate oficiale care arata ca noua anvelopa CrossClimate este un produs compromis, de unde este si putin recomandat pentru clientii din Romania cu veri toride si ierni siberiene.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente