Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

MHS Holding a vandut in 2019 peste 8.000 de vehicule! Automobile Bavaria are o crestere de peste 18%

Automobile Bavaria este lider de piaţă în reţeaua dealerilor BMW autorizaţi în Româniacu o creştere a vânzărilor de autovehicule noi BMW cu 18 % faţă de anul precedent.

MHS Motors, dealerul Opel din Târgu Mureş a înregistrat o creştere cu 55 % avânzărilor de automobile noi, faţă de anul 2018.

Importatorul și distribuitorul camioanelor MAN a înregistrat o creştere cu 0,8% a coteide piaţă faţă de anul 2018, în condiţiile unei pieţe de vehicule grele noi aflată înscădere, înregistrând totodată o dublare numărului de contracte de service.

Livrările MHS Holding (Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus, MHS Motors, BavariaMobility, Schmidt Automobile, Schmidt Premium Cars și MHS Automotive), au atins înanul 2019 cifra totală de 8.693 vehicule, reprezentând toate mărcile comercializate decătre grupul de companii.

În România, MHS Holding a văndut 4.693 unități, automobile noi şi rulate vândute prindealerii Automobile Bavaria, precum şi autocamioane şi autobuze vândute prin MHSTruck & Bus.

Cifra de afaceri înregistrată de companiile din România în 2019 a crescutcu 8 % față de anul anterior, ajungând la 260 milioane euro.


Automobile Bavaria – cea mai mare rețea de dealeri BMW din Sud-Estul Europei

Automobile Bavaria, a înregistrat o creștere cu 18% a vânzărilor de automobile BMW înRomânia, cu 3.147 unități livrate, noi si second hand. Printre modelele cu cele mai bunevănzări s-au remarcat: BMW X5 (412 unităti), BMW i3 (135 unități) și MINI Hatch (113 unități).

Din gama automobilelor plug-in hybrid s-au văndut 38 automobile BMW și 27 MINI, urmând ca anul acesta BMW Group să lanseze mai multe modele cu acest tip demotorizare pe piață.Vânzările de automobile rulate s-au situat la nivelul anului 2018, cu aproape 1.400 deautomobile BMW si MINI livrate în România.

Pachetele atractive oferite la achiziţionareaunui autoturism rulat, istoricul certificat al automobilelor si garanţia de 24 de luni, dar siflexibilitatea serviciilor de finantare au contribuit semnificativ la creşterea încrederiiclienților pentru acest segment.


Automobile Bavaria a livrat și anul trecut flote importante pentru mărcile BMW, BMWi șiMINI. Ponderea vânzărilor corporate din totalul unităților au crescut semnificativ,atingând cifra de 938 automobile livrate.Costul de utilizare redus, eficienţa motoarelor, emisiile scăzute de noxe şi programeleatractive de finanţare au generat un interes crescut din partea clienților.

În ceea ce privește vânzările BMW Motorrad, Automobile Bavaria a livrat anul trecut273 unități, în creștere față de anul 2018, contribuind semnificativ la cifra-record de 386de motociclete livrate în total pe piața locală de către BMW România.

Cele 12 locaţii din cadrul rețelei Automobile Bavaria au înregistrat anul trecut peste63.000 de intrări în centrele BMW & MINI Service, cu o creștere de aproximativ 3,5 mil.EUR faţă de anul 2018.

“Pe lângă digitalizarea accelerată a tuturor domeniilor de activitate, anul acesta urmărimextinderea capacităţii de service în majoritatea locaţiilor BMW cu până la 30% șianalizăm atent oportunitatea de a deschide noi locaţii de service.

Creşterea gradului desatisfacţie a clienţilor și consolidarea unei bune relații cu aceștia răman printreobiectivele noastre principale și în 2020. De asemnea, luăm în calcul și extindereareţelei de service MINI şi BMW Motorrad.” a declarat Georg Pfeffer, CEO AutomobileBavaria.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente