Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Merita sa cumpar jante Aftermarket pentru masina mea?

Jantele OEM sunt realizate de producatorul original de echipamente si sunt replici exacte ale jantelorcare au venit odata cu masina cumparata. Jantele Aftermarket sunt fabricate de producatoriindependenti, special concepute pentru a se potrivi cu mai multe vehicule.

Orice janta care nu esterealizata de producatorul original este considerata a fi janta Aftermarket.

Montarea jantelor Aftermarket


Jantele OEM sunt fabricate de producatorul vehiculului tau si augarantia de a se potrivi perfect peanvelopele cu care a venit dotatata masina. Jantele OEM se vor potrivi perfect cu pneurile sirulmentii butucului vehiculului., insa pot fi destul de costisitoare, asa ca jantele Aftermarket sunt osolutie foarte buna de compromis.

Pentru ca jantele Aftermarket sunt create pentru mai multe tipuri de vehicule, vei putea gasi unmodel care sa se potriveasca foarte bine cu masina ta. Sunt usor de montat si au o calitate foartebuna. Important este sa fii atent la dimensiuni si caracteristici pentru a fi sigur ca este modelul care tise potriveste cel mai bine.

Unele din cele mai cunoscute branduri de jante Aftermarket sunt Dezent, Enzo, Aez, Alutec etc.Jantele de la Dezent sunt printre cele mai cautate datorita raportului excelent calitate-pret.

Cum sa iti alegi corect jantele?


and vrei sa iti cumperi un set nou de jante trebuie sa fii atent la urmatoarele caracteristici:

Dimensiunea – Este prima de luat in considerare atunci cand vrei sa iti cumperi jante noi.Jantele standard au de obicei un diametru intre 14 ”si 16”, insa unele masini mai noi oferajante de pana la 20 ”.

PCD – Este diametrul cercului imaginar tras prin centrul tuturor prezoanelor. Daca rotile pecare doresti sa le cumperi au un PCD diferit de vehiculul tau, nu le cumpara. Diametreleobisnuite sunt 100, 110, 112, 114,3 si 120 mm. Acestea sunt masurate de la centrul unuiprezon pana la centrul prezonului opus.

Offset – este distanta in mm dintre jumatatea imaginara a jantei si linia flansei jantei, carepoate fi inset (cand flansa jantei este spre exteriorul jantei), outset (cand flansa jantei estespre interiorul jantei) sau neutra (cand flansa jantei este in mijlocul jantei).

Latimea – Dupa ce aflii offestul jantelor din fabrica, trebuie sa gasesti o latime potrivita ajantelor Aftermarket care sa fie bune pentru rotile masinii. Poti cauta direct dimensiunea pegoogle sau o poti masura.

De unde sa cumperi jante Aftermarket


Sa cumperi jante Aftermarket poate fi o experienta descurajanta deoarece sunt o multitudine demodele, marci si specificatii din care sa alegi. Un mod simplu de a-ti gasi jantele potrivite pentrumasina ta este sa iti faci cumparaturile dintr-un magazin online.

Poti filtra produsele in functie detipul masinii, dimensiune, offset, numarul de prezoane etc., pentru a gasi modelul perfect pentrutine.Este mult mai simplu de cautat si iti va consuma mult mai putin timp decat daca le-ai cumpara dintr-un magazin offline.

Un plus pentru magazinul online este ca multe dintre ele detin si service-uri auto unde vei putea sa le si montezi foarte repede.In concluzie iti recomandam sa iti achizitionezi jantele dorite de pe internet, un magazin online itipune la dispozitie o multitudine de modele, doar la un click distanta si de cele multe ori, transportuleste gratuit pentru cumpararea unui set complet de jante.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente