Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes Benz SLK 2011 a fost lansat in Romania-Lansare, preturi si date tehnice

Noul roadster Mercedes-Benz SLK este disponibil în trei variante, la un preţ începând de la 32.500 euro, fără TVA Pe 7 aprilie, noul Mercedes-Benz SLK, unul dintre cele mai incitante şi avansate automobile sport, aflat acum la cea de a treia generaţie, a fost prezentat de către Grupul Autoklass în cadrul unui eveniment dedicat clienţilor şi partenerilor organizat la cadrul locaţiei Autoklass Chitila – cel mai mare Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz din România.

Mai exact, acest eveniment a marcat introducerea noului roadster în gama de automobile oferite de Grupul Autoklass. Noul SLK se mândreşte cu prezentarea în premieră mondială a plafonului panoramic vario cu funcţia MAGIC SKY CONTROL, care îşi schimbă luminozitatea la simpla apăsare a unui buton.

Eficienţa remarcabilă şi flerul sportiv sunt eticheta motoarelor puternice de patru şi şase cilindri prevăzute cu funcţia standard ECO start/stop. Cu nivelele remarcabile de performanţă, noile modele SLK sunt cu 25 de procente mai economice decât predecesorii lor. Un set unic de echipamente de siguranţă conferă noului SLK un statut emblematic în segmentul său, iar gama bogată de inovaţii tehnologice reprezintă, de asemenea, un punct de referinţă în clasa sa. ,

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente