Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes Benz Colina Motors ofera revizii incepand cu 500 lei!

Pentru mai multe detalii am atasat lista completa cu serviciile post-vanzare Mercedes Colina Motors: Va prezentam mai jos cateva exemple de preturi pentru revizii, acum in oferta speciala: A Class 170CDI: 500 Lei B Class 200CDI: 763 Lei C Class 200K: 634 Lei E Class 320: 645 Lei ML 320: 744 Lei SPRINTER 904 D: 773 Lei SPRINTER CDI: 880 Lei VITO D: 754 Lei Preturile din oferta includ manopera si consumabilele pentru reviziile standard, dupa cum urmeaza:

1. CONSUMABILE: Ulei Filtru de ulei Filtru de aer Filtru de polen Filtru de combustibil (doar la motorizarile diesel) 2. MANOPERA: Inlocuirea consumabilelor mentionate anterior Verficare sisteme de siguranta (frana, directie, articulatii, lumini) Testare computerizata. Oferta este valabila in perioada 14 martie – 31 mai 2011, doar la service-ul Mercedes-Benz COLINA MOTORS din Popesti-Leordeni.

Colina Motors este Centru Autorizat de Vanzari si Service pentru autovehiculele comerciale Mercedes-Benz, dispunand de echipamente si aparatura la cele mai inalte standard impuse de producatorul german. Colina Motors ofera servicii complete de intretinere si reparatii pentru autovehiculele comerciale Mercedes-Benz (in garantie si post-garantie) sau pentru autoturismele Mercedes-Benz (post-garantie).

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente