Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes a prezentat oficial in Romania noua utilitara Citan-Caravana Mercedes 2013

Citan CaraVAN 2013 trece şi prin România, oprindu-se pe 13 aprilie la Bucureşti (parcarea Fashion House Militari), pe 15 aprilie la Iaşi (parcarea eGros) şi pe 17 aprilie la Cluj-Napoca (parcarea Polus Center).Caravana Citan porneşte din Slovenia şi trece prin alte opt ţări europene, având drept destinaţie finală Lituania.

Caravana va tranzita cele nouă ţări în perioada 4 – 29 aprilie 2013 şi va oferi celor interesaţi sesiuni de test drive exclusive. România şi Slovacia sunt singurele ţări în care Citan CaraVAN va face trei opriri, crescând astfel numărul celor care pot testa noul Citan.

Fiecare persoană poate conduce noul Citan timp de aproximativ 30 de minute şi poate afla mai multe detalii de la reprezentanţii Mercedes-Benz prezenţi în fiecare locaţie.Noul Mercedes-Benz Citan este autovehiculul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, dar şi pentru transportul de persoane, cu performanţe deosebite şi un consum foarte mic.

Noul Citan combină confortul din habitaclu cu beneficiul diminuării emisiilor de dioxid de carbon, oferind performanţe notabile la costuri minime. Consumul standard al modelului Citan cu BlueEFFICIENCY este de 4,3 litri/100 km – niciun alt autovehicul comercial de livrare în mediul urban cu combustie internă nu consumă mai puţin carburant sau nu produce mai puţine emisii.

Interiorul de până la 3,8 metri cubi şi sarcina maximă de 800 kg sporesc eficienţa noului Citan.

Calitatea deosebită, dinamica modului de conducere, siguranţa impresionantă, caracterul economic, mobilitatea şi supleţea transformă Mercedes-Benz Citan într-un reper printre autovehiculele de livrare în mediul urban.Datorită noului Citan, Mercedes-Benz Vans are acum o ofertă completă în clasa autovehiculelor comerciale uşoare.

Cu noul Citan şi cu modelele consacrate Vito, Sprinter şi Vario, Mercedes-Benz Vans oferă o gamă completă: de la autovehiculul de livrare în mediul urban până la autovehiculul de mare capacitate şi de la autovehiculul de 1,8 tone la cel cu 7,5 tone masă maximă admisă.

Modelul confortabil Viano completează gama din sectorul vast al autovehiculelor de transport. Noul Citan poate fi personalizat după cerinţele variate ale clienţilor săi.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente