Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda ofera ajutor sinistratilor din Japonia

Ca o primă acţiune, Mazda va dona 30 de milioane de yeni pentru a susţine eforturile de refacere a zonelor vizate. Pe lângă această donaţie, compania va pune la dispoziţie voluntari şi/sau materiale, dacă acestea vor fi solicitate. Prioritatea numărul unu pentru Mazda este siguranţa angajaţilor, a familiilor acestora şi a furnizorilor care îşi desfăşoară activitatea în regiunea afectată.

stfel, Mazda a decis suspendarea temporară a producţiei pentru următoarele zile, până pe 20 martie. Compania va anunţa orice modificări ale producţiei imediat ce noi decizii vor fi luate în acest sens. Distribuţia şi furnizarea autovehiculelor şi a pieselor de rezervă în Europa Centrală şi de Sud-Est nu va fi întreruptă.

Calitatea recunoscută a produselor şi serviciilor Mazda este în continuare asigurată. Fabrica Mazda din Hiroshima se află la o distanţă sigură, mai mare de 1.000 de km, de regiunea afectată. “Gândurile noastre se îndreaptă spre toţi cei aflaţi în zonele afectate şi sperăm ca ajutorul către aceştia să vină rapid”, a declarat Jeff Guyton, preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe. – Calitatea produselor şi serviciilor Mazda rămâne aceeaşi – Producţia va fi oprită pentru câteva zile – Ca o primă acţiune, compania va dona 30 de milioane de yeni pentru a sprijini zonele care au suferit daune

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente