Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda incepe in Romania o noua campanie de brand 2011

Primul canal media utilizat este website-ul dedicat www.mazda.ro/povesteamazda/, pe lângă on-line, campania urmând să integreze în România şi mediile TV şi print. Site-ul va oferi o incursiune în detaliile brandului Mazda şi secretele care stau în spatele succesului său. De exemplu, cum poate un producător auto, relativ mic, să aibă o influenţă atât de semnificativă asupra industriei auto? Unul dintre răspunsuri este istoria Mazda care sfidează convenţiile, gândind într-o manieră ieşită din tipare.

Într-un clip video Masahiro Moro, Executive Officer pentru Vânzări Globale şi Marketing, vorbeşte despre cum depăşirea provocării reconstruirii oraşului în 1945 a lăsat o amprentă de neşters asupra locuitorilor din Hiroshima şi a devenit o parte importantă din spiritul Mazda. Sfidarea cu success a convenţiilor şi produse inovatoare Numai Mazda putea lucra aproape un deceniu la un roadster mai uşor când nimeni nu le mai producea, pentru ca apoi să surprindă lumea cu noul MX-5 care a uimit cu dinamica remarcabilă.

Pe noul website Kijima-san explică cum conceptul Jinba Ittai – călăreţul şi calul ca un singur întreg – a avut un rol esenţial în a realiza acest lucru. Mazda a continuat provocarea construirii de modele mai uşoare după MX-5 şi 18 ani mai târziu a lansat actuala Mazda2, care a schimbat industria auto fiind cu aproximativ 100 de kg. mai uşoară, mai sigură şi mai dinamică faţă de modelul predecesor. Managerul de Program Mazda2, Shigeo Mizuno spune cum a fost atinsă această perfomanţă impresionantă.

Noua campanie de brand şi noul website, a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe, reprezintă maniera noastră de a povesti. Este prima fază a unei abordări integrate, care va descrie ceea ce este extraordinar la produsele Mazda şi va oferi totodată cosumatorilor motive de a crede în Mazda şi în oamenii săi.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente