Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda are discounturi de 5.000 de euro

Mazda3 poate fi achiziţionată cu un discount de 2.400 de euro, limuzina Mazda6 şi pick-up-ul BT-50 beneficiază de preţuri reduse cu 2.500 de euro, iar SUV-ul CX-7 este accesibil la un preţ mai mic cu 5.000 de euro. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, în toată reţeaua de parteneri Mazda şi se aplică la preţul cu TVA.

În paralel cu discounturile pentru modelele din stoc, prelungim oferta de finanţare Mazda Finance, dezvoltată în parteneriat cu UniCredit Leasing, pentru următoarele trei luni, declară Cristian Rigu, Country Manager Mazda. Mazda Finance s-a dovedit o soluţie eficientă pentru cumpărători, aproximativ 30% dintre autovehiculele comercializate în primele două luni ale anului fiind achiziţionate prin intermediul acestui serviciu.

Cei care aleg Mazda Finance beneficiază de finanţare prin leasing cu o dobândă anuală de 2,99%, una dintre cele mai mici de pe piaţă în acest segment, şi de o asigurare facultativă gratuită pentru autovehicule CASCO, pe o perioadă de un an. Discounturile menţionate şi oferta Mazda Finance nu se cumulează.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente