Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ludovic Orban bate campii cu gardurile din Bucuresti! Un motiv pentru care acesta nu are sanse sa fie primar

Acesta a declarat intr-o atmosefera de fericire maxima la congresul PNL ca: ” În loc să apară aceste benzi dedicate pe marile bulevarde, au apărut gardurile care delimitează zona de circulaţie pentru mijloace auto de tramvaie, care nu au făcut altceva decât să încurce şi mai rău circulaţia în Bucureşti. Vă spun de acum: trebuie să dăm jos aceste garduri, care au fost o bătaie de joc la adresa oricărui plan de circulaţie şi de trafic pentru Bucureşti”.


Acest ARHITECT al Romaniei ( fostul Premier L Orban) vrea ca Bucurestiul sa fie in continuare un oras fara garduri care din punctul lui de vedere obstructionea complet traficul rutier.

Ei bine domnului L Orban pe unde a montat PMB acele garduri rata acciedentelor a scazut cu 100%, viteza traficului a crescut pentru ca nu au loc cocalarii sa intre in fata la semafor ca dupa aia sa blocheze intersectia.

Autolatest a SPUS DIN 2019 CA ACELE GARDURI SUNT FOARTE BUNE pentru ca, gradul de civilizatie al soferilor din Bucuresti este ZERO, adica nesimtirea unora este atat de mare incat doar gardul este o solutie eficienta.


Noi militam si pentru montarea unor borduri de mari dimensiuni care sa fie montate acolo unde exista un marcaj liniue continua pentru ca doar asa FORTAT putem sa-i dresam pe anumiti soferi de tipul COCALAR!

In toata Europa de Vest infrastructura rutiera este realizata in asa fel incat sa nu poti face stanga sau dreapta acolo unde ESTE INTERZIS, adica administratorului drumului a montat fie garduri fie borduri de 30-40 cm care sa dirijeze accesul masinilor.Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente