Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ludivic Orban PNL viziteaza santierul autostrazii Comarnic – Brașov insa UITA COMPLET DE CENTURA BUCURESTI

Este socant sa vedem un Prim Ministru care se pozeaza frumos cu doi stalpi pe Comarnic – Brașov, lot 2, sector Predeal – Cristian, lot aproape NEIMPORTANT cand este comparat cu CB.


Si cand spunem CB spunem CENTURA BUCURESTI, cea mai importanta artera rutiera a Capitalei Romanieie! Aici Guvernul PNL nu a facut nimic asemenea guvernelor PSD, adica avem zi de zi zeci de mii de camioane care trebuie sa ajunga de la A1 la A2 si o fac in 2 ore pentru ca Ministrul Transporturilor Lucian Bode si sefii de la Directia Regionala de Drumrui Bucuresti nici macar nu au plombat sau marcat aceasta poteca cu 1 banda pe sens!


Din pacate se pare ca si Guvernarea PNL Orabn NU VREA SA FACA NIMIC PENTRU COMFORTUL TRANSPORTORILOR SI COMFORTUL BUCURESTENILOR!

Pe aceasta cale rugam Ministerul Transporturilor sa REALIZEZE CU FONDURI DIN BUGET ACEASTA CENTURA A RUSINII, daca pe fonduri europene nu se poate!

In total este nevoie de inca 12 km de drum pe doua benzi pe sens si alti 40 de km pe lotul Centura de Sud a Capitalie! De asmenea rugam incompetentii de la CNAIR sa STEARGA TOATE TRECERILE DE PIETONI DE PE CENTURA CAPITALEI pentru ca sunt un pericol pentru soferi si pietoni!


Hai bai baieti si cu cativa km de parapeti despartiori tip jersy ca sa crestem un pic nivelul de siguranta acolo unde avem circulatie pe un singur sens!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente