Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lotus a vandut in Romania 5 masini in doar o saptamana!

Importatorul mărcii Lotus în România se mândreşte cu cinci comenzi în doar o săptămână de la deschiderea primului showroom în ţara noastră. Forza Rossa, importatorul Lotus şi Ferrari în România, este, totodată şi importatorul exclusiv al mărcii Lotus în Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova. Reprezentanţa Lotus este localizată pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în vecinătatea aeroportului Otopeni. Estimăm că anul acesta cadenţa de livrări Lotus va fi de cel puţin două unităţi pe lună.

Avem la vânzare trei modele de care suntem sigur că ne vor asigura acest ritm de vânzări, a declarat Ion Bazac, acţionar şi preşedintele al Consiliului de Administraţie al importatorului Lotus în România, pentru Mediafax. În prezent, importatorul Lotus în România are pe stoc trei modele – Elise, Exige şi Evora. Acestea au preţuri cuprinse între 40.000 şi 80.000 de euro.

Clienţii Lotus pot să comande şi modelele Evora Enduro GT, Elise Club Racer şi Evora by Mansory. În cadrul evenimentului de lansare a mărcii în România, constructorul britanic a prezentat şi modelul Evora S, cel mai puternic reprezentant al mărcii fondate de Colin Chapman.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente