Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

LIVE-Trafic iarna in Bucurestiul lui Oprescu-7 februarie 2010

Dupa nici 1 m din parcare (am scos masina in 25 de minute) am observat ca pe sosele nici un primar fie ca este vorba de cel general sau de secotor nu au scos nici un utilzaj pe sosele. In Crangasi soseua principala Calea Crangasi a vazut ceva utilaje insa degeaba pentru ca nu au imprastiat nimic pe sos. Au bagat doar plugul dupa care zapada s-a depus la loc! Tare nenea Oprescut tine-o tot asa si anul acesta o sa trecem toti la masini de teren serioase.

In Sectorul 1 nea Chiliman care a tot ne-a amenintat ca ne impusca daca nu ne cumparatam anvelope de iarna nu a facut nimic in plus fata de ce a facut Poteras la 6. La Arcul de Triumf putem spune ca este tragedie mexicana ca sa nu mai vorbim de intersectia de la Miciurin (fosta 1 Mai) sau Piata Presei Libere nr 1! Sfatul nostru al celor de la Autolatest este daca nu cumva sa faceti gestul cu pistolul in biroul de la Primarie sa incercati sa renuntati la functia de Primar al celui mai puternic sector din Bucuresti. In rest pe DN1 la iesirea din Bucuresti se circula ca prin Stlingradul lui Stalin din iarna lui 1942.

SFAT Dragi concetateni incercati ca la urmatoarele alegeri de sector si generale sa nu mai votati nume precum Chiliman, Poteras, Oprescu sau celebrul Vanghelie! Incercati totusi si alte nume pentru ca viata si masinile dumneavoastra conteaza spunem noi! MAi jos vezi in premiera imagini cu Bucurestiul lui Oprescu din 7 februarie 2010!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente