Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

LG construieste o uzina gigafactory de acumulatori in Cehia! Romania este ocolita din nou pentru ca este un stat corupt

Se pare ca unul dintre cei mai mari producatori de acumulatori auto, LG Chem a anuntat ca urmeaza sa produca a doua dintre cele mai mari uzine de acumulatori gigafactory din Europa.

lg chem, gigafactory lg cehia, fabrica baterii cehia, lg refuza sa vina in romania, lg batteru car 2023, autolatest

De fapt, LG produce deja baterii in Polonia si o a doua uzina in Cehia anuntat de fapt suportul total dat marcilor nationale Hyundai si KIA care produc masini in Cehia si Slovacia.

Viitorul modelelor EV Hyundai si KIA urmeaza sa fie asigurat de aceasta noua uzina de baterii, despre care se vorbeste ca urmeaza sa fie la nivelul celei de la Tesla din punct de vedere al capacitatii.

chevrolet bolt ev, incendiu bolt ev, bolt uev fire, gm lg chem battery problems, incendiu masini electrice, siguranta masini electrice

Romania pierde si aceasta ocazie dupa ce Varta a renunta la tara noastra in urma cu cateva zile fara sa mentioneze de fapt nivelul de spaga cerut la nivel central si local pentru a dezvolta o uzina de acumulatori de ultima generatie.

Varta a renuntat la fabrica de 1 miliard de euro din Romania!

test mazda mx-30, review mazda mx30 facelift 2022, autolatest, drive test, baterie mx 30, 0-100, garda la sol, pret rabla plus, cea mai buna masina ev de oras, portiere rx8, timp incarcare, consum real kwh

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

 1. Măi tovarășe autor,
  În loc să te înjur te voi ruga să te școlești, astfel încât să nu mai publici în viața ta titluri de genul
  “România este ocolită pt că este coruptă ”
  Am trăit 20 se ani pe 4 continente. Corupția de la noi este inexistentă comparat cu cea din SUA Franța Germania Austria. Diferența majoră este tot în favoarea României și anume că în România corupția este vizibilă de către oricine, pe când dincolo există se petrece cu sume mult mai mari care nu se numesc șpăgi ci comisioane LEGALE pentru care se percepe taxă din partea statului. Deci statul este mafiot.
  Definiția șpăgii așa cum o înțeleg eu:
  -dau bani ca să schimb o situație care îmi este potrivnică, indiferent ce spune legea.
  Conform acestei definiții șpaga este legală în toate sistemele de pe planeta asta.
  Așa că dacă tot vrei titlu uite ce îți sugerez:

  România a fost ocolită pentru că nu a dat șpagă destulă!

  • Gresit drag cititor! In Romania dai spaga de la locul de parcare din zona spitalelor, spaga la ANAF sa-ti taie din amenzi, spaga la militie si automat spaga la rar sau adr! Pur si simplu PCR…..Pile Cunostinte Relatii functioneaza din anii 50 fara mari probleme! Ca mentalitate suntem cei mai comunisti europeni…..evident dupa bielorusi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente