myboschservice_1
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lexus are o calitate de fabricatie in scadere! Peste 460.000 de masini Lexus cu probleme tehnice grave

Una dintre cele mai laudate marci din lume la capitolul fiabilitate incepe sa afiseze grave probleme tehnice

Este vorba de marca japonezilor de la Lexus, marca de lux a celor de la Toyota care se pare ca are mari probleme de siguranta cu peste 460.000 de masini vandute un ultimii trei ani.

probleme tehnice lexus, lexus recall nx hybrid, probleme toyota rav4 phev, recall toyota 2022, autolatest, testeauto

Vedeta rechemarii este modelul SUV NX350, NX450h si NX350h care nu are oala amortizorului sudata corespunzator, rezultatul fiind desprinderea completa a ansambului amortizor, fuzeta roata de pe masina in mers.

O alta mare problema cu sute de mii de masini Lexus si Toyota este deconectarea la pornire a sistemului de stabilitare ESP care se numeste la Toyota si Lexus Vehicle Stability Control (VSC).

Adica, sute de mii de masini Lexus nu au in functiune ESP-ul pentru ca la pornire acesta nu se activeaza, adica sute de mii de masini sunt in pericol de accident pentru ca electronica este oprita fara ca soferul sa stie acest lucru.

probleme tehnice lexus, lexus recall nx hybrid, probleme toyota rav4 phev, recall toyota 2022, autolatest, testeauto

Toate masinile Lexus si Toyota enumerate mai jos daca au fost vandute in Romania trebuie sa treaca imediat la service.

In prezent Lexus nu are nici o remediere pentru sudura lipsa de la panoul frontal, sfatul nostru este sa cereti o masina de inlocuire pana cand modelul dumneavoastra nu este reparat!

probleme tehnice lexus, lexus recall nx hybrid, probleme toyota rav4 phev, recall toyota 2022, autolatest, testeauto

“Toyota Motor Engineering & Manufacturing (Lexus) is recalling certain 2022 NX250, NX350, NX350h, and NX450h+ vehicles. Missing spot-welds between the body panels and the front shock absorber mounting areas may cause the front shock absorber to separate from the mounting area.”

“Toyota Engineering & Manufacturing (Toyota) is recalling certain 2022 Lexus LX, Lexus NX HEV, Lexus NX PHEV, Toytoa RAV4 HEV, 2021-2022 Lexus LS HEV, Toyota Mirai, RAV4 PRIME, Sienna, Venza, and 2020-2022 Toyota Highlander HEV vehicles. The Skid Control ECU software may not turn on the Vehicle Stability Control (VSC) system when the vehicle is restarted after the driver has disabled the VSC system.”

pret Toyota RAV4 Adventure 2022, test drive Toyota RAV4 Adventure 2022, drive test Toyota RAV4 Adventure 2022, probleme Toyota RAV4 Adventure 2022, lansare piata Toyota RAV4 Adventure 2018 sau 2022

s s s s

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente