Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lansare Skoda Kodiak 2016! Noul SUV al celor de la Skoda are doua motoare care ies din productie

Toate bune si frumoase, insa cand vedem lista motorizarilor care echipeaza acest model nu putem sa nu observam faptul ca cehii priemesc doua motoare care urmeaza sa fie scoasa din productie pe modelele VW si Audi.

Primul este si cel mai catastrofal, respectiv motorul pe benzina de 1.4 litri din gama TSI, motor care are grave probleme cu

Despre modificarile care au fost realizate asupra motorizarii nu se cunosc detalii, insa cu siguranta un motor pe benzina de 123 CP nu are sanse de prformante decente cand masina este o Skoda Kodiaq cu o greutate la gol de peste 1.7 tone la gol.

Urnatoarea motorizare este cea de doi litri TDI care a fost modernizata pe gama Audi si VW, insa si de aceasta data Skoda primeste o versiune de baza care nu ofera decat o putere maxima de 110 kw sau 147 CP.

O asemenea masina cantareste la gol peste 1.8 tone, iar raportul CP-kg este prea mic pentru ca aceasta sa ofere performante rutiere decente.

Singura motorizare recomandata este cea de 187 CP in versiunea cu transmisie secventiala DSG cu 7 rapoarte, insa aici trebuie sa ne asteptam la un pret de achizitie de peste 42.000 euro cu toate taxele incluse.

In aceasta gama de preturi putem alege fara probleme un BMW X1 sau un Hyundai Santa Fe sau Kia Sorento, masini cu puteri maxime de 200 CP si performante rutiere mult mai bune.

Noile motare TSI a celor de la VW sunt de 1.5 litri, iar diesel-ul TDI are aceeasi cilindree si puteri maxime de pana la 150 CP. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente