Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lansare in Romania a noului Land Rover Discovery Sport 2015-Un SUV cu pretentii

Lansat oficial anul trecut în septembrie la Paris, noul model Land Rover Discovery Sport este disponibil acum și în România, din martie, când va fi oficial scos la vânzare, cu un preț de pornire de 30.200 de euro fără TVA.

„Provocarea noastră a fost să îmbinăm designul premium cu versatilitatea excepţională; cele două atribute trebuie să conlucreze armonios”, a declarat Gerry McGovern, Director de Design și Creativitate la Land Rover. „Sunt mândru să spun că am atins acest obiectiv; designul dinamic al Discovery Sport va rezona cu publicul său la nivel emoţional, iar acest model este mai polivalent decât orice alt SUV premium compact de pe piaţă”, a mai spus acesta.

Disponibilă cu motorizări pe benzină și motorină

Discovery Sport, această mașină care merge pe apă, va fi echipată cu o serie de motoare pe benzină şi motorină turbo-alimentate în patru cilidri.

Atât motorul integral din aliaj Si4 2.0-litri pe benzină, cât şi cel 2.2-litri turbodiesel sunt dotate cu tehnologia Stop-Start, injecţie directă de înaltă presiune, componente interne de joasă frecare şi soluţii de încărcare regenerativă inteligente, pentru performanţe extraordinare şi economie considerabilă.

Motorizarea TD4 va dezvolta 150 CP, cu emisii de 149g/km CO2, iar motorul SD4 va dispune de 190 CP, şi emisii de 157g/km. Mai târziu, în 2015, un motor turbodiesel eD4, dotat cu transmisie manuală, va completa seria, cu emisii CO2 de numai 119g/km.

Cutia automată, cu nouă trepte de viteză

Sunt disponibile atât transmisia automată cu 9 trepte de viteză, cât şi cea manuală, cu 6 trepte, împreună cu opţiunea de tracţiune integrală sau doar frontală.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente