myboschservice_1
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

KIA vrea sa devina un constructor de automobile 100% electrice

Kia Motors Corporation a împărtășit astăzi un crâmpei dinviziunea sa asupra viitoarei strategii globale privind automobilele 100% electrice (EV).

A fost dezvăluita o primă schiță cu mai multe dintre viitoarele automobile electrice cu baterie (BEV) alemărcii. Detaliile viitoarei strategii de automobile EV Kia au fost anunțate de președintele și CEO-ul Kia Ho Sung Song în cadrul unui eveniment la fabrica Hwasung a mărcii din Coreea.

Kia se va stabili într-o poziție de lider pe piața globală a automobilelor electrice, răspunzândcererii în creștere în rapidă din partea consumatorilor din toată lumea pentru automobileleelectrice.

Marca va lansa o gamă diversificată de automobile BEV dedicate și va stabiliparteneriate cu companii de încărcare a automobilelor EV din întreaga lume pentru a realizaacest lucru.„Kia a vândut mai mult de 100.000 de automobile BEV în întreaga lume de la introducerea primului nostru automobil electric de masă în 2011, Kia Ray EV”, a declarat președintele Song.

„De atunci, am început să introducem o gamă de noi automobile BEV destinate piețelor globaleși am anunțat planurile pentru accelerarea acestui proces în anii următori.

Reorientând activitatea noastră spre electrificare, ne propunem ca automobilele BEV să constituie 25% dinvânzările noastre totale până în 2029.”

Strategia ‘Plan S’ Kia – tranziția către electrificareLa începutul lunii ianuarie, Kia Motors și-a dezvăluit strategia de viitor pe termen mediu și lung‘Plan S’, prezentând planurile mărcii de tranziție a viitoarei sale activități pentru a se concentrape automobilele BEV și soluțiile de mobilitate.

Kia se concentrează pe asigurarea unei poziții delider pe piața auto globală EV prin lansarea modelelor BEV dedicate și inovarea în domeniiprecum producția, vânzările și serviciile.

Kia Motors se află în transformare la nivelul întregii companii pentru a realiza strategia ‘Plan S’.Modelul CV, care va fi lansat în 2021, exprima atitudinea mărcii în direcția inovației și schimbării.

Noul model se va prezenta cu un nou limbaj de design, care semnifică tranziția Kia către ostrategie de business orientată către automobile electrice (EV).

Noua filozofie de design Kia adoptă progresul, diversitatea și o compoziție bogată a elementelor contrastante.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente